O NAMA

Svadbeni saloni Tesla i Dvor su idealna mjesta gdje ćete proslaviti najljepše trenutke u Vašem životu. Nalazimo se u centru grada Brčko, raspolažemo sa dvije prelijepe sale velikog kapaciteta, idealnih za sve Vaše svečane prigode.

Svadbeni Salon Tesla je sala kapaciteta do hiljadu mjesta, sa mogućnošću pregrađivanja ukoliko se organizuju manja slavlja, i posebnom prostorijom koja se daje na raspolaganje klijentu za njegove potrebe. Salon posjeduje parking kapaciteta 450 mjesta, sa obezbjeđenjem koje je na raspolagaju sve dok traje Vaša svečanost.

Svadbeni Salon Dvor je naša novootvorena sala koja se nalazi u neposrednoj blizini Svadbenog Salona Tesla, luksuzno opremljen za sve vrste svečanosti. Salon posjeduje kapacitet do 500 mjesta i poseban parking prostor sa obezbjeđenjem.

Oba salona opremljeni su po visokim standardima te zadovoljavaju sve uslove, od luksuznog enterijera, moderno opremljene kuhinje i dekoracije, do najsitnijih detalja. Nudimo razne vrste hrane i pića, a meni se radi u dogovoru sa Vama. Sva pažnja našeg osoblja je usmjerena na želje klijenata. Svaka naša proslava je posebna i drugačija od drugih jer sve planiramo sa posebnim stilom. Prijatan ambijent, bogat meni i ljubazno osoblje, učiniće Vaše slavlje nezaboravnim.

Ukoliko još uvijek niste odabrali prostor za Vašu svečanost, mi smo tu, stojimo Vam na raspolaganju. Dođite i uvjerite se da smo najbolji izbor za Vaše vjenčanje i proslave.